Få din taknemmelighedsmeditation og taknemmelighedsdagbog lige her

Modtag magi i din indbakke fra YOMIBO

* indicates required

Lad os holde kontakten

Når du skriver dig op til mit univers, lover jeg at du får nyheder og tilbud før andre. Bliver beriget med tips, indsigter og øvelser. Jeg spamer dig ikke, og får du brug for en pause fra mig, så kan du altid framelde dig i bunden af mit nyhedsbrev. Jeg opbevarer dine data i henhold til GDPR reglerne. For informationer om privatindstillinger besøg venligst handelsbetingelser. Husk at tjekke dit reklamefilter og føj mig gerne til din adresseliste. TAK!

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Husk at se det vilde messetilbud

Pæne ord

Amalie
Læs mere
Jeg vil på det varmeste anbefale Annette. Hun har mødt mig i øjenhøjde og hjulpet mig med at samle - og forstå mine tanker og tilmed overføre disse til konkrete mål og handlingsplaner.
Jeanne
Læs mere
Annette er hjertevarm og skaber et trygt rum til at modtage coaching. Hun havde massere af gode metoder, som fik mig til at se, det jeg kom med, fra nye vinkler.
Sereen
Læs mere
Jeg har lige fået en meget kærlig og rummelig guiden i mit livs mål frem til d. 25.02.2025 som nu er et meget engletal for mig. Annette er meget rolig i hendes guiden og fanger præsis de rigtige ord på vejen gennem denne session. Hun er engageret og oprigtig med en rolighed som giver trykhed hos mig selvom jeg ikke kender hende. Du gør det virkelig godt og og får 5 stjerner fra mig. Af hjertet tak.
Janne
Læs mere
Det var en fantastisk oplevelse. Annette var rolig og fattet og har virkelig en stærk og varm intuition. Jeg synes, at strukturen og formen af terapien fungerede så godt for en som mig, og at alle gentagelserne og tempoet i processen gav mig tid til at tager ordene til mig. Jeg mærker allerede en kæmpe forandring og glæder mig til at bruge de værktøjer, Annette har hjulpet mig med at finde. En omfattende og dyb proces, der kommer helt ned i kroppen, hjertet og hjernen.
Tidligere
Næste